Dag 3 Barcelona
Door: May Kristin
Blijf op de hoogte en volg May Kristin
28 Mei 2012 | Spanje, Barcelona
Ik ben dit keer naar het terras gedeelte gegaan en heb daar een bijzondere variant tosti gehad.
Kip met kaas en appel compot, gek genoeg was het nog lekker ook.
Daarna voldaan richting de metro gelopen en de metro genomen naar Barceloneta.
Maar echt makkelijk te vinden was het strand niet, of het lag weer aan mij.
Ik zag geen borden van hey je moet hier en hier langs, maar uiteindelijk wel jeej.
Was om singelt door Duitsers, Americanen en Spaanse verkopers.
Dwz om de zoveel minuten komt er een Aziatische vrouw of in dit geval vrouwen langs of je een massage wil. Dat zou ik natuurlijk wel heel graag willen maar niet op het strand.
Bovendien weet je ook niet hoe lang die massage duurd ookal is het 6 euro.
Vertrouwen deed ik het voor geen meter, als die voorbij gelopen is komen er mannen die Parerro’s aan het verkopen zijn of frisdranken/water/bier.
Kortom mocht je dorst hebben kom je niet te kort, alleen zat er ook een Spar dicht in de buurt dus als je niet even te lui was kon je ook prima naar de supermarkt.
Wat ik zo begreep was dat je 2 euro voor een blikje betaalde, een dure investering als je zo naar de supermarkt kan lopen niet waar.
Uiteindelijk heb ik het nog best lang volgehouden voor mijn doen, en ik ben zelfs wat bruiner geworden. Iets minder dan ik gehoopt had na al die uren maar je kan niet alles hebben natuurlijk.
Toen ik terug liep richting de metro ben ik nog even langs de supermarkt gelopen en wat pain de chocolat gekocht en sinasappelsap. Ik moest nog lunchen ehem. En daar zag ik dan eindelijk ook anzichtkaarten. Daar heb ik dan ook 2 van gekocht. Maar overal hoorde ik opeens muziek van bands.
Dat was wel erg leuk om te zien, de mannen wisten wel te swingen met die heupen.
Ik was tegen 17.30 weer terug in het hotel en ik heb toen nog lekker gedoucht.
Ik heb ook weer een poging gedaan om in te checken, dit keer is het gelukkig wel gelukt :).
Zit mooi redelijk vooraan 8F bij het raam. Het is ook alweer bijna etenstijd, het is nu bijna 21.00 uur.
Ik ben weer naar het warenhuis gelopen en had ook werkelijk geen idee waar ik zin in had.
Best frustrerend, ik wist wel waar ik geen zin in had.
Maar uiteindelijk ben ik bij een soort van Improv Italiaan geweest.
Had daar een Lasagne besteld maar het viel eigenlijk vies tegen, zelfs IK kan het nog beter maken als die ‘’kok’.
Anyway ik heb mijn bord opgegeten en heb afgerekend en ik ben terug gelopen naar het hotel.
Daar nog even wat gecomputeerd en mijn koffer ingepakt en tegen 24 uur heb ik mijn ogen dicht gedaan.
Ik moest immers weer vroeg op morgen.