Dag 2 Maandag
Door: May Kristin
Blijf op de hoogte en volg May Kristin
05 Maart 2012 | Bahrain, Manamah
Uiteindelijk werd het een uur later en ging ik wederom op onderzoek uit wat mijn moeder aan het uitspoken was.
Ik heb gedoucht en onbeten en zijn daarna geloof tegen half 9 ofzo zijn we op pad gegaan naar het Halla House.
Waar mijn moeder iemand probeerde te vinden die haar kon helpen om mee te gaan naar het politie bureau voor het schadeformulier.
Ze gaat natuurlijk niets ondertekenen als ze niet snapt wat ze ondertekend.
Maar daar bleek de persoon die ze ervoor moest hebben, net weg gereden had.
Gelukkig waren er meerdere mensen aanwezig en bood een vriendin aan om te helpen vanmiddag.
Zo dat ook weer geregeld, we zijn daarna doorgereden naar en van de zovele winkel malls.
Daar had je een klein schattig Arabisch inlijst winkel met diverse schilderijen.
Kennelijk vond ik precies hetzelfde schilderij leuk als mijn zus gek genoeg.
Daar even verder wat gekeken in het winkelcentrum maar al snel kwam ik achter dat het grotere warenhuis wat er in de buur zat wel wat meer had.
Daar kon je heerlijk rondlopen zonder dat je last had van drukte...is in nederland wel anders.
Nog nooit zo relaxed gewinkelt hehe.
Op gegeven moment zijn we doorgereden naar Seef Mall, daar heb ik bij de H&M nog een blauwe jurk gepast die net niet paste helaas, maten gingen niet hoger als L.
En laat ik nou net een xl moeten hebben :P Haha.
Ik heb ook nog in een Hallmark winkel zitten kijken waar ik 2 mokken heb gekocht, eentje met There isn’t a cure that a girls night out won’t fix (ofzo iets) in elk geval.
En een hele leuke snoopy mok, later nog wat doorgelopen in het winkelcentrum en eindigden we bij Marcs&Spencer waar zowel mijn moeder als ik 2 linnen broeken hadden gevonden. En ik nog een tas en een bijoux ring.
Daarna zijn we naar Alosra gereden en heb ik me ogen uitgekeken naar de Chocolade paasei collectie die je er had van diverse merken (zie foto’s straks op facebook overigens).
Ik mocht een paasei uitzoeken, jeej ik was net een klein kind...
Hoewel ik al gelijk wist welke ik wou hebben.. The Simpsons natuurlijk...
Zag ook nog een blitze Porsche staan bij de supermarkt... die moest natuurlijk ook even op de foto :).
We zijn erna naar huis gereden en hebben geluncht, het is iniddels alweer half 2 geweest toen we thuis waren.
Ik heb nog een half uurtje lekker in het zonnetje gezeten maar daarna was ik er eigenlijk ook wel weer flauw van.
Ondertussen heb ik een vogel en sprinkhaan gespot die moesten natuurlijk op de foto hehe.
Later kwam die vriendin langs van mijn moeder en zijn we weer naar het politiebureau gereden om het te regelen van de aanrijding. Maar het was eigenlijk vrij simpel zelfs...
Mijn moeder moest 6 Dinar betalen omgerekend 12 euro voor administratiekosten, en het was verder wel goed zo.
De meneer die op ons inreed had dus gezegd dat hij te schuldig was en verder niks over ons.
Prima geregeld dacht ik zo.
Daarna heeft ze ons weer naar huis gebracht en heb ik nog even de sprinkhaan bekeken want hij zat er nog steeds in het hoekje bij het raam.
Vanavond eten we mijn moeders heerlijke lasagna, het ruik al zo lekker kan niet wachten tot ik het proef.
De Lasagna smaakte weer heerlijk al waren er dit keer andere kruiden toegevoegd waardoor die net iets anders smaakte als normaal.
Daarna gezellig met zn allen achter de pc en was het op gegeven moment bed tijd.
06 Maart 2012 - 13:38
Jeroen & Monique:
Klinkt alsof hje het naar je zin hebt en geniet van het samennzijn met je ouders!Fijne vakantie nog verder!